Pernilla

Köpenhamnsbesök: Söndag
Idag begav vi oss iväg ända bort till museet Louisiana som ligger närmare Helsingør, vi tog tåget dit och för mig var det första gången som jag åkte utaför Köpenhamn på Danmark-sidan vilket var spännande. 
Vi började på en utställning som handlade en Arktis möttes först av vad jag trodde var nutida concept art som man kan se precis nedan, men när man kom närmare såg man att det faktiskt var gamla målningar som de visade i minitayrformat.
 
 
 
 
 
 
 
Louisiana är så pass stort att såhär på en söndag kommer det väldigt mycket människor dit, det och det faktum att jag blev så fascinerad och intresserad av utställning gjorde att jag ibland glömde och ibland inte fick tillfälle att fotografera något mer. 
De hade även en utställning av någon större konstnär som tyvärr inte riktigt föll en i smaken, vi gick igenom där ganska snabbt och avancerade vidare till restaurangen. Där var det o något ÄNNU mer människor, vi hade tur som fick bordplatser, vissa stod upp och åt, vissa satt på golvet.... Men buffén vi åt av var helt gudomlig! 
Efter att ha strosat (och handlat ännu en bok!) i deras shop åkte vi tillbaka till Köpenhamn och vidare till flygplatsen där vi sa hejdå och skildes åt, härligt trötta efter en händelserik helg! Saknar er redan! <3