Pernilla

Arbetet och pendlingen går ju fin-fint


Arbetet har börjat och det känns jättebra att bara ha fokus på arbetet, att inte behöva tänka på rapportskrivning eller betyg. På bilden ovan skulpterar jag en stor sten i frigolit och de små pluttarna hamnar ju överallt, ända in i underkläderna! Men det är roligt att få arbeta med hela kroppen. 

Igår åt jag middag på tåget för att få lite mer slapptid och mer tid för katterna hemma och imorse testade jag att äta frukost på tåget för att på lite lite sovmorgon. Middag på tåget är väl inte det mest avslappnande men bara jag kom ihåg att äta långsamt så gick det bra. Men känslan av att kliva av tåget och inte vara nära svältdöden utan snarare ganska nöjd var ju underbar! Kunde handla mat i lugn och ro och busa med Pysen och Zetti. 
Frukost på tåget imorse kändes ju även det underbart! Efter att ha pendlat i regn och mörker var det sol imorse. När jag la upp min yoghurt med färska blåbär och flingor, mina två knäckebröd med färskost och skinka och min flaska med oboy på servetten kändes det som en minipicknick! (Mitt emot mig satt det även en annan pendlare som också åt frukost på tåget, kändes som att vi hade sällskap även om vi inte pratade) Och med en fantastisk utsikt över falbygden. På andra tågbytet kunde jag borsta tänderna och känner mig nu redo för dagen :D 

Soffmys med Zetti! <3