Pernilla

Syprojekt och inspiration från japansk kultur
 
Förra helgen tog jag äntligen fram farmors gamla symaskin och högg tag i en jättefin kjol som jag hade hittat på loppis och började nåla! Den var alltså för stor och behövde sys in, ett otroligt mysigt kvällspyssel sådär när man sitter ensam hemma då Anton var iväg med klasskompisar. 
 
 
För ett par veckor sen var jag i Sthlm för att hälsa på familj och även hämta lite grejer som jag hade bett mor o far att köpa medans de var i Japan och blev uppmanad av min syster att klä upp mig lite i japan-style. Och jag insåg att med den här kjolen och lite andra grejer kunde jag faktiskt göra det, och varför inte inför redovisningen av mina chibi-usbminnen som ju är inspirerad av en bit av den japanska kulturen!
 
 
Fick även med mig lite ursnygga hårspännen! Och kattstrumpbyxorna och de höga strumporna fick faktiskt två busschaufförer att verkligen skina upp  påvägen hem :D Jag tror att det var dem som gjorde det iallafall, det gjorde mig glad oxå! :3 Anton sa att jag hade Nyan-cat på benen, för att se vad Nyancat är kan man klicka på den här länken för att se, ha ljudet på! :D Nyancat! Eller så kan man klicka här om den första inte funkar Nyancat Youtube