Pernilla

Första avbockningen på min Bucket list
Soliga dagar förvandlas till molniga och regniga och jag är fortfarande förkyld. Hittade nyss min Bucket list som jag läste igenom och insåg till min lycka att jag faktiskt hade uppfyllt en punkt på listan!
Nr. 13 Resa utomlands ensam
Jag vet att Danmark är så pass nära att det knappt räknas som utomlands men faktum är ju trots allt att det är utomlands och jag reste dit under min praktikperiod efter nyåret. En otroligt resa. 
Jag vill skicka ut en uppmaning till alla mina och Antons läsare att skriva egna Bucket lists, där kan man skriva upp alla önskningar man har, alla galna mål man nånsin haft som fortfarande känns lockande! Man har hela livet på sig att uppfylla dessa mål och jag är säker på att det kommer komma en dag då just det där målet känns nåbart. Eller så vaknar man en dag och känner sig knäpp nog att försöka! Här kommer ett urval från min lista för inspiration.
 
1. Bestiga ett berg
5. Skriv en lista på 101 saker som gör mig glad och ta det bästa fotot på dem var för sig
16. Sova under bar himmel
17. Besöka Californien
24. Skriva upp mig själv som organdonator
 
Ett litet urval som sagt, har 26 saker på min lista än sålänge, alla av olika svårighetsgrad. På den här sidan kan man få massor med inspiration: http://bucketlist.org/ och http://bucketlist.org/recent/ Påbörja din bucketlist idag!
 
En av fotona på de 101 saker som gör mig glad är såklart kelgrisen och lurvbollen Pysen! <3